Blaž Velkavrh, univ.dipl.inž.grad.

Blaž Velkavrh je svojo profesionalno kariero pričel kot pripravnik v Sektorju za morje na Inštitutu za vode Republike Slovenije. Leta 2016 se je pridružil podjetju OPI Inter kot pooblaščeni projektant in vodja projektov.

Izobrazba:

  • Univerzitetni diplomiran inženir gradbeništva, Univerza v Ljubljani, Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo, Konstrukcijska smer, Ljubljana, Slovenija, 2007.

Življenjepis

Blaž Velkavrh je zaposlen od leta 2016 kot pooblaščeni inženir v podjetju OPI Inter, družba za okoljski, procesni in pomorski inženiring, d.o.o. Pred tem je bil zaposlen kot konstrukter v Sektorju za morje na Inštitutu za vode RS.

Deluje na projektiranju industrijskih terminalov v lukah, projektiranju posameznih luških objektov, predvsem pa obalnih konstrukcij ter projektiranju rezervoarjev za tekoče tovore. Svojo poklicno pot je začel po končanem študiju gradbeništva – konstruktivne smeri na ljubljanski univerzi kot študent-pripravnik na Sektorju za morje Inštituta za vode RS. Strokovno se izpopolnjuje v Delftu (IHE UNESCO inštitut) ter v Antwerpnu (Port Educational center). V zadnjih letih je poleg projektiranja v Sloveniji sodeloval tudi pri projektiranju v tujini – Jordaniji, Albaniji in Črni gori.

Kliknite za ogled CV-ja