Zagotavljanje kakovosti

Podjetje pa izvaja tudi strokovno kontrolo izvajanja del na objektu – tekočo kontrolo kvalitete izvedbe sanacijskih del.
Kajti imamo strokovno usposobljen kader, ki ga sestavljajo strokovnjaki s področja gradbeništva (gradbeni inženirji, gradbeni tehniki) z opravljenim strokovnim izpitom pri IZS in potrebnimi izkušnjami na področju sanacij, ki ga podjetje obvladuje že vrsto let. Drugo polovico strokovne ekipe pa sestavljajo alpinisti, ki so poleg osebnih izkušenj pri osvajanju najvišjih in najtežje dostopnih svetovnih vrhov (gora), usposobljeni (šolani) za delo na višini in delo v zahtevnih okoliščinah, imajo opravljene vse izpite v skladu z veljavno zakonodajo s področja zagotavljanja varnosti in zdravja pri delu ter opravljene zdravniške preglede. Podjetje ravno tako razpolaga z lastno strojno in tehnično opremo potrebno za izvajanje sanacijskih del na zahtevnih objektih (viseči gradbeni odri, premične delovne platforme, stroji za pranje in peskanje betonskih površin …).

Podjetje nudi dinamično delo gradbenih inženirjev in vrhunskih slovenskih alpinistov, zagotavlja uporabo sodobnih tehnologij in kvalitetnih sanacijskih materialov ter garancijo na izvedena dela. Naš končni cilj je izvesti kvalitetno, hitro, cenejšo, sodobno, okolju prijazno storitev v zadovoljstvo obeh strank.